Vaihto- ja palautusoikeus

Vaihto- ja palautusehdot

Myymälästä ostetun tuotteen vaihto- ja palautusehdot

Myymälästä ostetulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. 7 vrk vaihto-oikeuden kuittia vastaan voimme myöntää myymälässä, kun tuote on virheetön ja käyttämättömän. Tuote reklamaatioissa pyydämme sinua olemaan heti yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse info@monkeyaround.fi

Verkkokaupasta ostetun tuotteen vaihto- ja palautusehdot

Verkkokaupassa on tuotteilla kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus Suomessa. 14 vrk lasketaan alkavaksi siitä hetkestä, kun asiakas fyysisesti vastaanottaa tuotteen, näin asiakas ehtii tutustua tuotteeseen ja tehdä ostopäätöksen rauhassa kotona. Mikäli valitsit maksu tavaksesi Klarna-laskun, älä maksa laskua, odota, että saat sähköpostiisi ilmoituksen laskun peruuntumisesta.

Palautukseen ehdot ovat seuraavia: tuotteen pakkaus avattu varovaisuutta käyttäen, tuotteen tulee olla käyttämätön, ehjä ja alkuperäisessä pakkauksessa. Toimintaohjeet vaihtoon ja palautukseen:

  • Pyydä vaihto- ja palautus lomake sähköpostilla asiakaspalvelusta info@monkeyaround.fi, saat tässä yhteydessä myös Postin palautus koodin, jolla pystyt jättämään palautuksen Postin palvelupisteeseen (mielellään sama, kuin mistä lähetyksen noudettiin)
  • Täytä lomake käyttäen oikeita tietoja
  • Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti ja tulosta vaihto- ja palautus lomake mukaan pakettiin. 
  • Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla tai puhelimitse. info@monkeyaround.fi / +358

Reklamaatio tilanteessa pyydämme aina olemaan yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostilla.