Maksuehdot

Maksuehdot

Monkey Around verkkokaupassa voit asioida ja maksaa turvallisesti. Tilaus, eli tuotteet ja toimituskulut maksetaan aina ennen tilauksen lähettämistä. Maksunvälityspalvelu toteuttajina ja maksupalveluntarjoajina toimii tällä hetkellä kotimainen Paytrail, Klarna ja Shopify Payments. 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

paytrail-banneri-2023-pankit-kortit-mobiilimaksutavat

Valittavanasi on myös Apple- tai Google Pay tai turvallinen Klarna -lasku, jolloin saat tuotteillesi 30 päivää korotonta maksuaikaa, ehdit tutustua tuotteisiin hyvin kotona ja maksaa tuotteen myöhemmin. Laskuihin liittyvissä kysymyksiin saat vastauksen Klarnan asiakaspalvelusta osoitteessa: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/ 

Yritysasiakkaana voit tiedustella lasku -mahdollisuutta, olethan silloin yhteydessä info@monkeyaround.fi sähköpostilla.

Maksu, kun tilaus on myymälästä nouto, kun valitset noudon myymälästä tilaus maksetaan aina verkkokaupassa ennen käsittelyä, näin tilaus on valmiiksi maksettuna ja kerätty sinulle valmiiksi myymälään, jolloin sen noutaminen on mahdollisimman helppoa ja nopeaa tilaajalle. 

Verkkokaupassa näkyvä hinta sisältää aina arvolisäveron 24 %, Monkey Around Oy pidättää oikeuden muuttaa hintoja verkkokaupassa ja myymälässä.