Monkey Around, apinat idean takana!

Heippa,

Kiva, kun haluat tutustua tarinaamme paremmin ja kuulla, kuinka me apinoinnin ammattilaiset laitoimme vinksahtaneet päämme yhteen ja aloimme ideoimaan Suomen kreiseintä myymälä konseptia.

Olemme ystävyksiä, jotka jakavat intohimon juhlien järjestämiseen ja kaikkeen siihen liittyvään, rakastamme kaikkea hassua, hauskaa, kaunista, karmivaa ja vielä, kun se saa käärittyä ihanaan pakettiin ja antaa läheiselle, mikä sen parempaa!

Olemme vuosien varrella matkustelleet ympäri maailmaa, nähnyt mitä hienoimpia liikkeitä, jotka ovat upeita nähtävyyksiä jo itsessään, tuotteista puhumattakaan, kaikki upeimmat keräily- ja lahja tuotteet, mitkä eivät koskaan mahtuneet matkalaukkuun matkalla kotiin, oli ärsyttävää! Suomesta tällainen "taika-maailma" puuttui, joten eipäs siihen auttanut muu, kuin perustaa Monkey Around. 

Haluamme tuoda tämän hetken parhaat tuotteet muidenkin saatavaksi, toimittajiimme ovat Eurooppalaisia ja varmistamme aina, että tuotteemme ovat laadukkaita sen hetken halutuimpia keräily- tai lahja tuotteita ja klassikoita joka makuun. 

Toivottavasti tulet matkalle mukaan ja hyppäät tähän apinointiin mukaan, et varmasti tule pettymään, terkuin Monkey Aroundin tytöt!